Hoe camoufleer je blauwe adertjes op je benen?

  • Geplaatst op
  • Door Kate Louise
  • 0
Hoe camoufleer je blauwe adertjes op je benen?

Hoe camoufleer je blauwe adertjes? Beauty blogger Kate Louise test de cosmetische camouflage van Veil en laat het resultaat zien.

 

Blauwe adertjes 

In mijn laatste blog, beloofde ik je te schrijven over hoe ik mijn benen mooi maak. Dus hier gaan we! Zoals de meeste vrouwen, ben ik onzeker over mijn uiterlijk. Een van mijn grootste irritaties zijn de aderen op mijn benen. Die kreeg ik toen ik net 20 was. Het schijnt vaker voor te komen. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk, maar mooi is anders. Vaak is het erfelijk (en nog bedankt mam). Er zijn behandelingen om er vanaf te komen, maar die zijn behoorlijk duur. Wat ik tot nu toe geprobeerd heb, werkt ook niet voor me. Veel mensen zeggen dat ze de adertjes nauwelijks zien. Maar ik wel! Stom he, dat ik me zo laat beïnvloeden door die stomme dingen? 
Inmiddels heb ik geleerd hoe ik ze camoufleer. Ik doe dit als ik ga stappen, voor 'speciale dates' en voor iedere moment dat mijn benen in de spotlights komen.

 

Cocoa Brown Fake Tan, Veil Cover Cream, Soap ang Glory Glow Lotion

De Veil Cover Cream Compact Kit (medium/dark).

 
Veil Cover Cream


Inhoud: cleansing cream, toning lotion, cover creams, finishing powder en een borstel.


Been make-up

De ontdekking van Veil Cover Cream heeft mijn benen enorm geholpen. Nog belangrijker mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, als ik zin heb om een rokje aan te trekken. Cover cream is een speciale make-up die je kan gebruiken als een concealer op je gezicht of lichaam en is ontworpen om vrijwel alles te camoufleren. Tattoos, littekens, huidvlekken en dus ook mijn nare blauwe adertjes.  

Ik heb de medium/dark compact kit besteld. Mijn advies is om zo'n kitje te bestellen als je Veil uit wil proberen. Je krijgt namelijk alles wat je nodig hebt in een redelijk geprijsd tasje. De groene cream is om rode vlekken of kleuren te neutraliseren. Daarover heen breng je dan evt. de huidskleur Cover Cream aan. Daarvan krijg je drie kleuren en nog een witte creme. Zo kan je de juiste kleur kiezen of mengen. Je krijgt ook een fixeerpoeder, waarmee je de camouflage vlekvrij en waterproof maakt. Tot slot zitten er ook producten in om je huid schoon te maken. 

Hieronder zie je de "zonder Veil" foto. Dit ben ik met mijn door de zon gebruinde benen. Ik ben namelijk net terug van een weekje Mallorca.Je ziet de kleine adertjes op mijn kuiten en enkels. Ik kan je verzekeren dat ze nog meer aanwezig zijn als ik minder bruin ben. 

Before Veil Cover Cream

Kijk wat Veil Cover Cream voor mijn benen doet. 
 
Veil Cover CreamZie je het verschil? Niet alleen camoufleert het de adertjes, het maakt de huid op mijn been ook veel egaler en zachter. Iedere keer als ik dit spul opbreng heb ik zin om dit iedere dag te doen. Dat doe ik niet, want het kost best even wat tijd om het goed aan te brengen. De fixeerpoeder helpt om vlekken op je kleding te voorkomen. Het verwijderen van de camouflage vind ik erg lastig. Je denkt dat je alles eraf gewassen hebt, maar als je dan je handdoek bekijkt zie je dat er nog steeds aardig wat op je huid zit. Dat vind ik een tikje vervelend.* 

* Een voordeel van Veil is dat het tot wel 24 uur blijft zitten. Of je nu zwemt of gaat sporten. Het nadeel is dat je het er dus niet zo maar af krijgt. Cleansing cream maakt dit klusje veel makkelijker. Deze cream zit ook in de CamoKit Compact

Maar, ik ben dolblij met wat het voor mijn benen doet en het is geweldig deze optie te hebben als ik daar gebruik van wil maken. Zo dat was het dan. Mijn manier om mijn benen te voorzien van make-up. Ik hoop dat mijn verhaal nuttig voor je is en dat je ook meer kunt genieten van rokjesdag. 

Bekijk hier de originele blog. 

Advies over cosmetische camouflage? Neem contact
 met ons op voor een vrijblijvend telefonisch consult.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS