Vitiligo verdwijnt via cosmetische camouflage.

  • Geplaatst op
  • Door Teus Meijering
  • 0
Vitiligo verdwijnt via cosmetische camouflage.

Meneer Wea heeft vitiligo op zijn lippen. Hij zoekt een oplossingen en ontdekt cosmetische camouflage. Hoe dat gaat lees je in deze blog.

Vitiligo. Een fraaie naam voor een opvallende afwijking van je huid. Bij vitiligo heb je lichte vlekken op je huid. Michael Jackson was een van de bekendste personen met deze huidziekte.  De een vindt het prachtig. Zo wordt fotomodel Winnie Harlow juist gevraagd om haar bijzondere uiterlijk. Laatst vroeg meneer Wea mij om advies. Hij had roze vlekken op zijn lippen en werd depressief van de reacties van anderen. Zijn wens? Via cosmetische camouflage weer gewoon meneer Wea worden. 


De vitiligo van meneer Wea
 
Meneer Wea vertelt over zijn vitiligo en hoe het hem hindert. Als hij mensen ontmoet gaat het eerst over de lichte vlekken op zijn donkerbruine lippen. Mensen vragen of het besmettelijk is en stellen allerlei andere lastige vragen. Hij raakt daar enorm van in de war en raakt er zelfs een beetje depressief van. 


Zoektocht naar camouflerende cosmetica
Ruim een jaar zoekt hij een oplossing voor zijn probleem. Via Google ontdekt hij cosmetische camouflage. Een methode waarmee tijdelijk littekens, huidvlekken en tattoos verdwijnen. De kern is een speciale camouflage crème in je eigen huidkleur. Dat lijkt hem wel wat. Via internet vindt hij een aantal leveranciers, maar geen oplossing. Daarom maakt hij een afspraak voor advies over cosmetische camouflage.


Vitiligo op de mond 
Meneer Wea oogt onzeker als hij gaat zitten. Hij vertelt zijn verhaal en hoe depressief hij soms wordt van de reacties. Hij heeft de hoop op een goede oplossing bijna opgegeven. Ik geef hem eerst een training cosmetische camouflage. Zo kan hij zelf thuis zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat. Dan volgt het spannende gedeelte: de kleurselectie. We vinden binnen het assortiment donkere kleuren een camouflage crème die redelijk bij zijn huid past. Het is wel de donkerste kleur in het assortiment. Mengen met een nog donkerder kleur is daarom niet mogelijk. De match is op zijn hand helaas niet meer dan redelijk. Maar het gaat om de lippen en ik adviseer hem om dat eens als proefje aan te brengen. Meneer Wea neemt een beetje crème mee en loopt naar een kamertje met een spiegel. 


Nieuw mens
Ik ruim mijn spullen op en na enkele minuten wordt er op de deur geklopt. Daarachter staat meneer Wea. Althans, een nieuwe versie. Hij lijkt iets langer en kijkt me trots aan. “Mag ik me aan u voorstellen: Ik ben meneer Wea”. Hij wacht met ingehouden spanning op mijn reactie. “Wow” is het eerst woord dat mijn mond verlaat. “U bent een totaal ander mens meneer Wea, dat ziet er echt fantastisch uit.” Van enthousiasme geeft hij me een dikke knuffel en is zo gelukkig dat hij een klein dansje doet. Vijf minuten later loopt hij als een compleet andere man de deur uit. 


Consult Cosmetische
Camouflage
Cosmetische camouflage is een oplossing voor iedereen met een litteken of een huidvlek. Het zorgt ervoor dat je gewoon over straat kan of je werk mag doen. Ook voor mensen met tattoos is het een uitkomst. In sommige beroepsgroepen worden zichtbare tattoos namelijk niet geaccepteerd. Denk aan de HORECA, luchtvaart, modellenwereld en andere representatieve beroepen. Ook hiervoor biedt cosmetische camouflage een prima oplossing. Voor een goed resultaat heb je wel wat kennis en speciale producten nodig. Geïnteresseerd? Boek dan een consult en ontdek of cosmetische camouflage ook jouw leven verandert. 


Over de auteur
Teus Meijering is adviseur cosmetische camouflage. Hij geeft training en advies over het aanbrengen van een onopvallende en duurzame camouflage. Hij werkt samen met Veil Cover Cream. Sinds 1952 is dit de specialist in cosmetische camouflage en toonaangevend in Engeland, Zuid-Afrika en Australië. In Nederland en België is Veil sinds 2014 op de markt.

Deze blog is gebaseerd op ware gebeurtenissen. De namen en andere herkenbare data zijn veranderd om de anonimiteit van onze cliënten te waarborgen. Met deze blog willen we mensen met soortgelijke problemen informeren over de mogelijkheden van cosmetische camouflage. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS