Hoe camoufleer je een rode huid?

  • Geplaatst op
  • Door Suzy Hearts
  • 0
Hoe camoufleer je een rode huid?

Suzy Hearts is een beauty blogger. Ze test Veil uit om de rode vlekken en littekens in haar gezicht te camoufleren. Ze laat ook zien hoe haar gezicht eruit ziet voor en na het aanbrengen van Veil Cover Cream.

Hoe camoufleer je een rode huid? 

Recent kreeg ik de kans om Veil Cover Cream uit te proberen. Dit is een sterk dekkende concealer waarmee je tattoo's, littekens, vlekken, moedervlekken en diverse ander huidproblemen camoufleert. Omdat ik geen tattoo's of zo heb, ben ik normaal niet zo geinteresseerd in dit type product. Tot ik
de blog van Shannon zag en stom verbaasd was over het prachtige resultaat. Ik heb veel last van hormonale vlekken op mijn kin. Soms laten ze zelfs een litteken achter. Het is dus vrij lastig om een product te vinden om dit hele gebied te bedekken. Mijn huid rond mijn neus en wangen is ook aardig rood. 

Hieronder zie je een foto zonder en met de Veil make-up. Zo krijg je een idee  van de camouflage. Dit is toch geweldig spul! Het product heeft een dikkige, cremé-achtige samenstelling en is makkelijk op de huid aan te brengen. Ik gebruik normaal een brush voor mijn foundation, omdat ik met mijn vingers nooit het gewenste resultaat bereik. De cover cream heb ik wel met mijn vingers aangebracht en het glijdt makkelijk over je huid en lijkt zich bijna te vermengen met je huid. Het is echt super makkelijk om het op je gezicht te smeren. Aan een klein beetje heb je genoeg voor een groot gebied. 

Ik gebruikte de kleur medium en dat was een geweldige match met mijn huidskleur. Ik had verwacht kleuren te moeten mengen, maar dat wat totaal niet nodig. Ik heb een vrij droge huid en bij veel foundations of concealers is het resultaat rond mijn neus wat vlokkerig en ongelijk. Nu had ik dat probleem helemaal niet. Omdat dit een sterk dekkend product is, had ik ook een wat 'popperig' resultaat verwacht. Ik vind zelf dat het er heel natuurlijk uitziet en het voelt ook licht aan op de huid. De vlekken en oneffenheden zijn prachtig verdwenen. Zelfs mijn donkere cirkels zijn fraai opgelicht. Ik ben totaal onder de indruk van dit spul. Het is echt een wondermiddel. 

Zonder Veil:
Met Veil:Demokit Veil Cover Cream 
Ik kreeg van Veil de Demo Kit om het product te beoordelen. Daarin zitten heel veel kleuren, inclusief een
aantal neutraliserende kleuren zoals groen en geel. Die laatste gebruik je om felle kleuren te neutraliseren. Ik denk dat zo'n kit ideaal is voor visagisten die iedere huidskleur moeten kunnen camoufleren. Ik heb veel kleuren op mijn arm aangebracht, zodat je zelf kunt zien dat er voor vrijwel iedereen een kleur te krijgen is. 
Meer lezen?

De originele blog van Suzy vind je hier.  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »